Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - Última sessió del curs "Per entendre la crisi"

Última sessió del curs "Per entendre la crisi"


Un cop abordat, explicat i debatut el funcionament del captialisme i de les seves crisis, arriba el moment de conèixer i debatre quines són les alternatives al sistema econòmic actual.

El passat divendres dia 1 de juny, a les 18.30 h, va tenir lloc al local de l'associació de veïns i veïnes del Pla la quarta sessió del curs "Per entendre la crisi" del Seminari Taifa, a càrrec de la Miren Etxezarreta. Aquesta sessió va servir per entendre la relació entre la crisi del deute i les retallades polítiques que s'estan duent a terme, tant al nostre país com en el conjunt dels països centrals, per tal que el cost de la crisi recaigui sobre les clases populars.

La propera i última sessió del curs serà aquest divendres dia 8 de juny, al mateix lloc i horari que les anteriors. En aquesta 5a sessió, a càrrec d'en Josep Manel Busqueta, titulada "Cercant sortides a la crisi... Alternatives al capitalisme" es parlarà sobre temes com quina és la sortida a la crisi que ens espera, o si es tracta de sortir de la crisi o sortir del capitalisme; tot articulant una discussió al voltant de les perspectives de futur i de la necessitat de construir alternatives al capitalisme.

Us animem a participar d'aquesta darrera sessió, per conèixer les alternatives al capitalisme i compartir les vostres opinions en el debat final del curs.