Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - Acte de l'Esquerra Independentista martorellenca al Pont del Dia

Acte de l'Esquerra Independentista martorellenca al Pont del Diable per celebrar la diada del Principat


La Candidatura d'Unitat Popular de Martorell i el Centre Social la Vila, juntament amb l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat conviden als martorellencs i martorellenques i tota la ciutadania de la comarca a l'acte central dins de l'agenda coordinada des de l'EI del Baix Llobregat amb el lema "Lluitem per la Terra: Independència i Socialisme".

Aquest acte a Martorell serà el proper dilluns 10 de setembre a partir de les 8 del vespre. Començarà al Fossar de Sant Bartomeu amb l'homenatge als caiguts i caigudes per la llibertat dels Països Catalans, on es farà la lectura de poemes i mostra de cultura popular. Seguirà amb un sopar popular -podreu adquirir els tiquets el mateix dia al preu de 7€- ques erà el preludi de l'acte polític on hi participaràn la CUP de Martorell, Ni muts Ni a la Gàbia moviment contra la repressió per el cas "Pla Caufec" d'Esplugues de Llobregat, Aturem Eurovegas plataforma ciutadana en contra de la construcció del macrocomplex d’oci i joc i membres de l'Esquerra Abertzale i de l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat -donarà a conèixer el manifest comarcal-.

Finalment, un concert amb Baratos, FOK i PD Morrison serviran per cloure l'acte.

A més, la CUP i el Centre Social La Vila conviden a participar de la Manifestació de l'11 de setembre que es celebrarà a la Plaça d'Urquinaona de Barcelona, a partir de les 5 de la tarda i a l'acte que l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat celebrarà el dissabte 15 de setembre a les 7 de la tarda a Esparreguera.