Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


Acte Inici Campanya - CUP de Martorell

La Cup de Martorell dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb un acte a la casa de Cultura de la Vila


Divendres, 6 de Maig va tenir lloc l’acte d’inici de campanya, en el qual la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell va voler explicar la feina feta al llarg dels darrers anys i els eixos que es tracten en el programa electoral confeccionat en el marc de les properes eleccions del dia 22 de maig.

L’acte, que va començar a les 20.00 h, va ser presentat i dinamitzat pel Ricard, va iniciar-se amb la visualització del vídeo “Som Països Catalans”, el qual ofereix un breu repàs de la història dels Països Catalans i de la seva tradició de lluita i resistència, des del punt de vista dels moviments socials i organitzacions pertanyents a l’Esquerra Independentista. Seguidament, el Ramon va explicar quines eren les organitzacions que formaven l’Esquerra independentista, emmarcades cadascuna en els diferents eixos en què s'estructura la feina d'aquest moviment; així com el paper de la CUP dins d’aquest moviment polític.

Seguidament, l'Anna Dolors va exposar la feina que ha realitzat la CUP de Martorell en aquests últims 4 anys i, per acabar, van tenir lloc els parlaments de l'Ana Maria, el Marc i la Neus, que van exposar els eixos del programa i algunes de les propostes fetes des de l'assemblea.

Per finalitzar l’acte es va presentar la llista de persones que integren la candidatura, les quals van pujar a l’escenari, on van cantar els Segadors. Un cop finalitzat l’acte, hi va haver un petit refrigeri.
Imatges


Acte Inici Campanya - CUP de Martorell
Acte Inici Campanya - CUP de Martorell
Acte Inici Campanya - CUP de Martorell

Acte Inici Campanya - CUP de Martorell