Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP de Martorell reclamarem al ple la fi de les privatitzacions dels serveis

La CUP de Martorell reclamarem al ple la fi de les privatitzacions dels serveis públics i més transparència


En el proper dilluns 17 de desembre en l'últim ple municipal de l'any, l'assemblea de la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell portarem al ple la manca de transparència de l'equip de govern en vers a la ciutadania.

Una altra vegada queda evidenciada la poca transparència d'aquest sistema democràtic i la poca voluntat dels regidors i regidores de fer canvis al respecte. La CUP hem demanat a l'ajuntament poder accedir a la documentació que serà objecte de debat el proper ple i que té a veure amb l'aprovació inicial dels pressupostos municipals pel 2013. Aquest punt és important ja que determina i estructura per mitjà de diferents partides on van els diners i d'on venen.

Vàrem fer una petició de la documentació que es vol aprovar per poder seguir el debat -si se'n fa-, la resposta, molt legal però gens democràtica, és que només els hi poden donar als regidors i regidores del consistori, i que ens hem d'esperar a l'endemà que s'aprovi. El poble com sempre a esperar, fins que se'ns acabi la paciència.

També, denunciarem la manca d'informació del consistori vers la privatització de la gestió dels Centres d'Atenció Primaria de Martorell que ha tret a la llum la plataforma ciutadana Moviment Social de Martorell en la concentració que es va fer el passat 25 d'octubre davant el CAP de Buenos Aires, després que l'equip de govern fos preguntat al passat ple de juliol i la seva resposta fou que no tenien infomació formal.

Des de la CUP de Martorell diem prou a la privatització dels serveis públics i reclamem la municipalització de tots els serveis públics venuts!