Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


La CUP s’adhereix a la manifestació en defensa dels serveis públics i el dre

La CUP s’adhereix a la manifestació en defensa dels serveis públics i el dret a l'educació del proper 29 de maig a Martorell


La Candidatura d’Unitat Popular dóna suport a la manifestació "En defensa dels serveis públics i el dret a l'educació" que tindrà lloc el proper dimarts 29 de Maig a Martorell i que començarà a les 18:00 hores de la tarda, al Pavelló Municipal davant de l'IES Pompeu Fabra.

Professors i professores de Martorell han creat l'assemblea de Martorell en defensa dels serveis públics i l'educació, i han convocat una manifestació en protesta de les retallades de tota mena, la degradació del servei, dels medis i recursos, la desconfiança, desprestigi i manca de suport institucional real a l'educació.

La CUP hem donat suport a totes les iniciatives a nivell local com nacional, en contra d'aquestes retallades en tots els àmbits. Assistint a les concentracions i manifestacions fetes a Martorell en defensa de l'educació pública, de la sanitat. Sent pressents en la vaga d'ensenyament del 22M. Fent campanya en defensa del sector públic.

Subscrivim l'afirmació feta en la carta fet per l'assemblea de Martorell en defensa dels serveis públics i l'educació, que diu que amb aquestes polítiques: "Volen acabar amb l'estat del benestar i tornar a la situació del neoliberalisme salvatge, on tot estigui en mans del capital i de la iniciativa privada. L'únic interès el benefici econòmic. Els serveis públics són sempre deficitaris. No han de tenir beneficis econòmics, sinó socials".

Des de l'assemblea de la CUP us animen a reivindicar la defensa dels serveis públics i l'educació. Dimarts 29 de Maig, a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal.

No sortirem de la crisi destruint els serveis públics.