Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


Actes del 11 de Setembre del Baix Llobregat

La independència i els drets socials seran l'eix de l'Onze de setembre a Martorell


La Candidatura d'Unitat Popular de Martorell i el Centre Social la Vila, juntament amb l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat conviden als martorellencs i martorellenques a sortir al carrer el dia de la Diada amb el lema "Construïm el poble que volem. Plantem cara a les retallades!"

L'Esquerra Independentista organitza un seguit d'actes per a celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que a Martorell seran el proper dissabte 10 de setembre. Les activitats commemoratives i reivindicatives començaran a 2/4 de 9 del vespre al Fossar de Sant Bartomeu. Un homenatge als caiguts i caigudes per la llibertat dels Països Catalans donarà el tret de sortida als actes. Un sopar popular serà el preludi de l'acte polític on, a més de diferents intervencions de moviments polítics, de defensa del territori i socials de la comarca, es donarà a conèixer el manifest comarcal impulsat pels diferents agents polítics, juvenils i sindicals de l'Esquerra Independentista comarcal.

Finalment, un concert amb The Trumpets of Falopi, Poca Broma i Baratos serviran per cloure l'acte.

L'acte compta amb el suport d'Endavant (OSAN), Maulets, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, Casal Cultural Popular de Sant Boi i La Guitza d'Esplugues.

A més, la CUP i el Centre Social La Vila conviden a participar als actes que l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat celebrarà el diumenge 11 de setembre al matí a Sant Boi del Llobregat i a la Manifestació que es celebrarà a la Plaça d'Urquinaona de Barcelona, a partir de les 5 de la tarda.
Imatges


Actes del 11 de Setembre de Martorell