Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - L'Assemblea d'Unitat Popular fixa el rumb de l'Esquerra Independ

L'Assemblea d'Unitat Popular fixa el rumb de l'Esquerra Independentista a Martorell


L'Assemblea d'Unitat Popular (AUP), celebrada el passat 26 de gener, va servir per marcar l'horitzó i les línies de treball de l'Esquerra Independentista martorellenca.

Amb una participació d'una quarantena de veïnes i veïns de Martorell, on també es va comptar amb l'assistència de persones de Masquefa i de Sant Esteve Sesrovires interessades en la tasca de l'Esquerra Independentista, l'AUP va passar revista a la feina feta fins al moment i els eixos de treball dels propers mesos.

L'AUP va donar el tret de sortida presentant la tasca dels més de quinze anys d'Esquerra Independentista. A continuació es va abordar la tasca de la Candidatura d'Unitat Popular, així com la seva organització a nivell territorial.

L'AUP va donar el tret de sortida presentant la tasca dels més de quinze anys d'Esquerra Independentista martorellenca. A continuació es va abordar la tasca de la Candidatura d'Unitat Popular, així com la seva organització a nivell territorial.

Els i les assistents van iniciar una dinàmica de treball en grups per tal d'analitzar les línies de treball de la CUP de Martorell i el Centre Social La Vila al municipi. Un cop feta aquesta tasca de treball en grups, els i les assistents van posar en comú els punts de debat i van fixar les conclusions d'aquesta Assemblea d'Unitat Popular.

En poques setmanes es convocarà una nova Assemblea d'Unitat Popular per tal de fer un retorn dels debats sorgits així com per concretar en els aspectes més destacats.

Per a l'Esquerra Independentista, la celebració d'Assemblees d'Unitat Popular obertes a la població és una praxis important per definir col·lectivament les línies de treball per a la transformació nacional i social.


Imatge de l'AUPImatge de l'AUP