Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | N’estem farts!


Des de la Candidatura d’Unitat Popular diem prou, i volem denunciar públicament el tracte rebut des de l’Ajuntamentt de Martorell per part del govern de CiU. 

La CUP ha organitzat una sèrie d’actes que s’emmarquen dins la campanya electoral per a les eleccions municipals del proper 22 de maig, i un d’ells era una bicicletada. Es tractava de fer un  recorregut al llarg de la nostre vila, aturant-nos en els punts del poble on hi ha hagut o hi ha conflictes, per tal de fer visibles les mancances i les “virtuts” de la gestió que ha dut a terme l’actual equip de govern. L’acte, que havia de començar a l’entrada de la Sínia per acabar al Pont de Diable, estava previst per aquest diumenge, dia 8, a les 11.00 h del matí. 

Per tirar endavant tots els actes que es fan en el període electoral, s’ha de demanar permís a la Junta Electoral de Zona, que és l’encarregada de gestionar els espais públics oferts per l'ajuntament durant la campanya. La CUP ha seguit estrictament el reglament, i ha rebut l’autorització per a realitzar-los sense cap problema. En el cas de la bicicletada i per no ser espais dincs de la gestió de la Junta Electoral de Zona, es va demanar a l’Ajuntament, mitjançant una instància entrada al registre municipal, l’autorització per a l’ús de la via pública, com a espai per a dur a terme la bicicletada, informant del recorregut d’aquest acte i tot el que això comporta. 

Fins aquí, tot correcte. La nostra sorpresa va arribar quan, el dijous, dia 5 de maig, vàrem rebre la resolució de l’Ajuntament desautoritzant el recorregut de l’acte, i modificant-lo al seu gust i conveniència, al·legant l’existència d’un informe policial en què se’ns deia que no podien garantir la seguretat dels participants a la bicicletada.  Sabem que és una decisió política i no per raons de seguretat ni policials.

Una més d’un llarg etcètera, i una més en contra dels que volem aixecar la veu. No ens ha estranyat. 

Durant aquests, llargs, quatre anys, no ens han deixat de perseguir i han utilitzat tota la maquinària buròcrata i policial possible per al nostre desgast, però no ens han aturat.

Diferents membres de la CUP han rebut denúncies sense cap fonament, i fins i tot han estat denunciats sense ser a Martorell. No ens ha vingut de nou, perquè sempre que han pogut ens han posat pals a les rodes. Quan hem volgut organitzar qualsevol acte en un espai públic han fet el possible per a no autoritzar-lo, però no ho han aconseguit: hem tirat endavant i hem arribat, un altre cop, fins aquí. 

Sabem que estem jugant al seu terreny de joc, i que ells sempre tenen l'àrbitre a favor, però no estem disposats a rebre cap més gol.