Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - Presentació de la campanya "Independència per canviar-ho tot" a

Presentació de la campanya "Independència per canviar-ho tot" a Martorell


Aquest divendres 25 d’octubre es presenta la campanya "Independència per canviar-ho tot" a Martorell. La presentació, en forma de xerrada, tindrà lloc a les vuit del vespre als Jardins de l'Enrajolada.

La xerrada té lloc després del primer acte massiu de la campanya, la manifestació nacional del passat dissabte que va reunir milers de persones al centre de Barcelona, en la qual es va reivindicar la necessitat de la independència per a construir un futur millor i lliure, així com la indestriabilitat d'aquesta lluita per la independència de la lluita pels drets socials i la batalla pels drets democràtics.

En aquest context, els moviments de l'Esquerra Independentista (EI) de Martorell, formada per el Centre Social la Vila i les assemblees de la CUP i Endavant-Organització Socialista d'Alliberament Nacional, organitzen un acte per a presentar la campanya a Martorell. Hi intervindran la Isabel Vallet -diputada per la CUP-AE al Parlament i militant d'Endavant-OSAN- i Abel Caldera -representant de la campanya IxCT-. Acabada la xerrada, l'acte seguirà amb un sopar de pintxos i entrepans i un concert a càrrec del cantautor Kiwi.

L'EI martorellenca anima tot el veïnat de Martorell a conèixer la campanya tot assistint al primer dels diversos actes amb els quals es vol apropar a la gent el procés independentista del conjunt dels Països Catalans, un procés radicalment democràtic i que obri un debat sense exclusions i amb les màximes aspiracions.

Presentació de la campanya "Independència per canviar-ho tot" a Martorell
Divendres 25 d'octubre
20.00 h
Jardins de l'Enrajolada