Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - Presentació del documental "L'Operació Garzón" a Martorell

Presentació del documental "L'Operació Garzón" a Martorell


La Candidatura d'Unitat Popular de Martorell organitza la projecció del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català com a primer acte de la Diada Nacional de Catalunya dins de l'agenda elaborada de manera coordinada entre les diferents organitzacions de l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat.

El passi del documental tindrà lloc el proper dijous, 6 de setembre, a les 19.30 h, a la Sala de Conferències del Centre Cultural de Martorell. Un cop acabat, l'acte seguirà amb la participació d'en Joan Rocamora amb una breu explicació del seu testimoni i un torn obert de paraules.

Amb aquest acte la CUP pretén remarcar i explicar obertament una part de la història recent del moviment independentista al nostre país, traient a la llum la ràtzia repressiva que l'Estat espanyol va dur a terme contra l'independentisme català l'any 1992 amb l'anomenada operació Garzón. És una història que sovint ha estat silenciada i menystinguda, si més no per una part important dels grans mass media. I, tot plegat, sense oblidar que ens trobem en un moment en qual la repressió als moviments socials i independentistes està en creixement.

El documental "Operació Garzon contra l'independentisme català" ha estat produït per llibertat.cat, amb la col.laboració d'entitats com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària.

Consulteu els diferents actes organitzats des de l'Esquerra Independentista del Baix Llobregat en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.