Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


CUP Martorell - Sanitat i traves burocràtiques entraran al ple de juliol de la m

Sanitat i traves burocràtiques entraran al ple de juliol de la mà de la CUP


En l'assemblea de dimarts 10 de juliol la Candidatura d'Unitat Popular va aprovar utilitzar l'espai de participació ciutadana per presentar dues preguntes al ple municipal que es celebrarà el proper dilluns dia 16 a l'Ajuntament de Martorell.

Per una banda la CUP planteja la necessitat d'una finestreta única en l'administració local per tal que qualsevol persona de Martorell pugui presentar tot tipus d'instància. Això és degut a que sovint la ciutadania ha d'anar a diferents instal·lacions municipals (moltes vegades prou allunyades entre elles) per presentar una instància. Així la CUP vol acabar amb aquest entremat burocràtic que dificulta la comunicació entre administració i ciutadania.

Per altra banda la Candidatura de l'Esquerra Independentista també preguntarà sobre els temes que es van tractar en una reunió celebrada el passat 27 de juny al CAP de Buenos Aires on diferents dirigents de la sanitat catalana es van reunir amb la plantilla de l'atenció primària de Martorell. La CUP creu que l'equip de govern municipal hauria d'utilitzar els mecanismes que disposa per donar informació tant important com la gestió de l'atenció sanitària primària. Per la CUP l'ofensiva contra la sanitat pública és un tema cabdal com ho demostra la campanya a nivell nacional de la formació per denunciar els abusos i la gran tasca de la CUP de Reus que ha forçat al president de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat a dimitir.

Per últim la CUP vol recordar que en el passat ple no va tenir l'oportunitat d'aportar la seva veu. La censura es va justificar en una suposada no vinculació de Martorell amb el tema a tractar.