Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | 


Candidatura d'Unitat Popular de Martorell

Valoració de les eleccions de la Candidatura d'Unitat Popular


L’Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell volem agrair a les 402 persones els seu suport en forma de vot el passat diumenge.

L’objectiu de la campanya era entrar a l’Ajuntament, però ens ha faltat poc per a aconseguir la representació a la institució per a portar-hi la veu d’un projecte polític des dels moviments socials i en defensa dels interessos de les treballadores.

Aquesta campanya ha estat autogestionada i portada endavant amb suport popular. Hem intentat arribar a tots els barris, i som conscients que les eines d’un projecte de base tenen límits.

Ens hem mantingut respecte de les eleccions de 2007, i no volem deixar de banda el context que s’ha obert arran de l’entrada de 100 regidores al Principat, esdevenint la CUP la 6a força política.

Ara tenim pel davant 4 anys durs, i l’Assemblea de la CUP continuarem amb més ganes de treballar que mai per a visibilitzar el projecte d’unitat popular, al costat del teixit associatiu i construint un Martorell més just i solidari.