Entrevista a Neus Montaner, CUP-Alternativa d'Esquerres

See video

Entrevista a la Neus Montaner, candidata martorellenca per la CUP-AE a les eleccions al Parlament, a Ràdio Martorell


És l'hora del poble

See video


Acte central al TN

See video


#hovolemtot

See video


Enlluita , amb la CUP-AE

See video

Oliver Martínez, militant d'Enlluita, és el número 72 de la CUP a la província de Barcelona.
Nascut a Zamora, viu a L'Hospitalet de Llobregat. Té 31 anys i és activista d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme, de l'Assemblea d'Hospitalet i membre de la Cooperativa Integral Catalana. Impulsor del debat 99%.


#SomUnitatPopular

See video

“Som Unitat Popular”, és una campanya d’agitació perquè les persones que s’adhereixin puguin expressar i fer públic el seu suport a la decisió presa per la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya d’enguany.
 
La campanya en si mateixa consisteix en una plana web, l’elaboració de dos documents, el d’agitació “Som Unitat Popular” i el manifest “Construïm Unitat Popular”, així com una estratègia comunicativa de difusió i extensió per les xarxes amb la finalitat de donar a conèixer la campanya. A la vegada, el dijous 8 de novembre organitzarem un acte al Centre d’Art Tradicionarius on actuaran poetes, artistes i grups de música, (estem tancant el cartell) i amb el desig que vosaltres també hi sigueu.
 
La intenció que tenim al dur a terme una campanya com aquesta no és cap altra que animar la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres a demostrar que s’allunya de qualsevol partit polític clàssic, tant pel que fa als continguts com per la seva manera de ser i de fer, i que, per tant, consolidi espais deliberatius i de presa de decisions, com són les assemblees obertes convocades arreu del territori per valorar l’opció de presentar-se a les eleccions del 25-N, i aprofundir, així, en aquest procés i convertir-les en Assemblees d’Unitat Popular.
 
En definitiva, volem que la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’Esquerres dugui la política dels moviments socials i populars a les institucions –i no només els representi– fent d’altaveu de les lluites populars als carrers.
 
Si et vols adherir a la campanya ho pots fer en el formular i que trobaràs en l’apartat “adhereix-te”, i si ja ho has fet pots fer difusió entre les teves amigues i amics, familiars, persones conegudes o contactes.   
 
També pots col·laborar fent difusió de la campanya posant “m’agrada” a la nostra pàgina al Facebook (http://bitly.com/U4ucUA) o seguint-nos al twitter (@Unitat_Popular).
 
Totes i tots construïm Unitat Popular
Totes i tots Som Unitat Popular…i ho volem tot!

Nosaltres som CUP - Alternativa d'Esquerres

See video


Quin escàndol!

See video

Acte de la CUP de Martorell sobre els tripijocs a la Diputació de Barcelona.
27 de gener de 2012


Ara él l'hora, Martorell desperta !

See video

Parlaments de l'acte. D'on ve la CUP de Martorell, feina feta i eixos programàtics.


Ara él l'hora, Martorell desperta !

See video

La llista de la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell, expresa el perque es part de la CUP