Assemblea d'Unitat Popular de l'Esquerra Independentista de Martorell

L'Assemblea d'Unitat Popular està oberta a militants, col·laboradores i simpatitzants, així com a totes aquelles veïnes que vulguin donar suport al projecte d'Unitat Popular a Martorell.

Es farà una petita retrospectiva de l'Esquerra Independentista a Martorell, s'informarà de la feina feta recentment i situació de feina actual i s'explicarà què és l'EI i feina nacional de la CUP.

Seguidament es passarà a una dinàmica participativa grupal, que donarà pas a un espai reflexió i possada en comú.

Descarrega els arxius:


Informe 100 dies de govern

Després de superar el llindar simbòlic dels cent dies de mandat, les quatre alcaldies governades per la CUP (Arenys de Munt, Celrà, Navàs, Viladamat) fan balanç de l'acció de govern.

En el document que us adjuntem hi hem recollit les principals iniciatives dutes a terme per aquests Ajuntaments.

De la seva lectura, se'n desprèn que la CUP està aportant transparència, acomplint els compromisos i demostrant que una altra forma de fer política - des del mateix poble i amb la mirada posada en revolucionar les estructures - és possible.

Però tal i com descriu en el propi informe, aquest tipus de balanços ens han de servir per demostrar que "el nostre objectiu, en els municipis, és la conformació de comunitats més justes, més crítiques i més lliures, que ajudin a construir contrapoder per avançar vers un nou marc de llibertat i justícia social per al conjunt dels Països Catalans".

Descarrega els arxius:


Infocup

En aquesta secció hi trobareu tots els numeros d'infocup, butlletí amb el que la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell informarem de tot allò que la candidatura realitzi i organitzi, totes les mocions i preguntes al ple, xerrades i actes, notes de premsa i activitats, ...

En definitiva a l'infocup hi torbareu tota la informació referent a la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell en format pdf.

Descarrega els arxius:


Programa Electoral, Eixos Programàtics i Propostes (2011 - 2015)

En aquests documents hi trobareu el Programa Electoral, els Eixos programàtics i les propostes per al periode electoral 2011 - 2015.

Aquests documents han estat fruit del treball relitzat en els darrers anys, amb la col·laboració de l'assemblea de la CUP i d'un procés participatiu de putns de troba amb diferents temàtiques.

Descarrega els arxius:


Document Contra la Crisi - CUP Sant Celoni

EL LLIBRET QUE TENS A LES MANS vol ser una petita contribució dels voluntaris i voluntàries de la CUP per difondre la informació sobre les possibilitats d’acció i els recursos socials disponibles per fer front a les consequ?ències personals i col·lectives que l’actual i enèsima crisi del sistema capitalista té sobre les nostres vides.

Descarrega els arxius:


Escapcem el Capitalisme

Document d'anàlisi polític en moments de crisi

Descarrega els arxius: